На 11 май агенция „Митници“, отдел „Наркотици“ направиха демонстрация с кучета в двора на 97 СУ за откриване на забранени вещества. Преди това в актовата зала се проведе среща-дискусия с учениците.
май/2017
На 13 май 97 СУ „Братя Миладинови“ се включи в турнира по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“, който се организира от Национална асоциация на ресурсните учители и е част от стратегията на НАРУ за приобщаването на учениците със СОП в училищния спорт
май/2017

На 12 май в 97 СУ се проведоха 2 важни събития – тържественото изпращане на зрелостниците от Випуск 2017 и хип-хоп концерта на фондация „Тротоара“ – Rhymove! – рими, движение, вдъхновение!

С много вълнение зрелостниците се сбогуваха с училището и учителите. Пожелаваме им от сърце много успехи по новия път, който поемат.


 


 

В двора на училището, на специално изградена сцена, се проведе концерта  Rhymove! – рими, движение, вдъхновение! Имаше демонстрационно шоу с байкове, скейтове и ролери, а част от учениците  се включиха, с флашмоб в специално създадена за събитието танцова форма.

Всички ученици имаха възможност да се включат в отворен хип-хоп уъркшоп, в който   се докоснаха до начина, по който се правят парчетата, бийтовете, как се пишат текстовете и как се записва едно парче.