Снимка на входа на училището.
Учениците от 5-ти до 12-ти клас преминават към обучение от разстояние в електронна среда за периода от 13.11.2020 г. до 27.11.2020 г.
ное./2020
Снимка на входа на училището.
Конкурс за рисунка „Чудния свят на корейските букви“
дек./2020

Учениците от I до XII клас преминават в обучение в електронна среда от разстояние за периода от 30.11.2020 до 21.12.2020 г.

Снимка на входа на училището.

Със заповед на министъра на здравеопазването се преустановяват присъствените учебни занятия в училищата,
считано от 3️⃣0️⃣.1️⃣1️⃣ до 2️⃣1️⃣.1️⃣2️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ г. Всички наши ученици ще преминат в обучение в електронна среда от разстояние /ОРЕС/, както следва:

👼 ПГ – Всяка сутрин учителите ще се свързват с децата чрез установени с родителите електронни канали, за да провеждат занимания и да поставят задачи за самостоятелна работа.

👨‍🦱 1- 4 клас – Обучават се в MS Teams, следвайки седмичното разписание на часовете. Учителите ще осигуряват безопасно стоене пред мониторите, като дават индивидуална работа за изпълнение по време на урока. В следобедните часове ще се организират групи за допълнителна помощ и учители от ЦДО ще работят с деца, които имат пропуски в знанията и се нуждаят от подкрепа и консултация.

👱‍♀️👱‍♂️ 5 -12 клас – Продължават да работят в MS Teams, следвайки седмичното разписание на часовете. Стремим се обучението в електронна среда от разстояние да покрива стандартите на присъственото обучение. Ето защо учителите ще продължат да дават онлайн консултации на своите ученици.

Уважаеми родители,

Нуждаем се от вашата подкрепа по отношение на осигуряване на електронно устройство с камера и микрофон. Разчитаме на вас да осъществявате контрол за редовното участие на децата ви в ОРЕС, за да провеждаме ефективно обучение и нашите ученици да постигат успешни резултати! 🙏🏻

ℹ️ За всички възникнали въпроси относно обучението може да се обръщате към класния ръководител на вашето дете, както и да пишете до ръководството на електронната поща на училището – school@97su.bg

При необходимост от издаване на служебни бележки администрацията ще работи на място в училище.

Бъдете отговорни – пазете себе си и околните и най-вече останете здрави!