Второ издание на кариерения ден в училище

22.05.2023
снимка на Второ издание на кариерения ден в училище
  • Учени, полицаи, актьори, лекари, дизайнери, инженери, юристи, архитекти, журналисти и още много други професионалисти днес бяха в училище и участваха в Кариерния ден, който организираме за втора година!
  • Учениците имаха възможност да разберат какво всъщност значи фин-тех компания и защо водата свети при определени условия и какво работи депутатът.
  • Седмокласниците ни пък се запознаха с нашите партньори в дуалните паралелки и получиха информация от първо лице от по-големите как тези класове са по-различни.
  • Пети клас бяха извън училище и част от тях посетиха офиса на компания ЕндуроСат, която разработва нано-сателити, които летят в най-ниската орбита на Земята и осигуряват достъпна сателитна връзка с множество приложения за бизнеса и науката. Друга част от петокласниците посети обучителния център на Microsoft - Dream Space, където всеки ученик може да види вълнуващи възможности за решаване на глобалните проблеми.
Огромно благодаря на всички участвали за това, че отделихте време за нашите деца, както и на тези, които ги приехте при вас!


Цветелина Веселинова
New Wave Digital
OPEN SPACE Foundation
Български Младежки Форум/ Bulgarian Youth Forum
Академия на МВР
EnduroSat